0722.569.151

Despre Costinesti

Obeliscul din Costinesti

Costinesti este o comuna si statiune in judetul Constanta, la aproximativ 30 de km sud de orasul Constanta. Isi are originile inca din antichitate, fiind fondata de catre greci sub numele de Parthenopolis. In anii 1960 a evoluat de la un mic sat pescaresc intr-o destinatie de vara, populara printre studenti si tineri. Obeliscul este simbolul Costinestiului. A fost creat in anii 70 de catre sculptorul Wilhelm Demeter, sub numele de "Semnal de tabara".

Epava Evanghelia din Costinesti

Nava Evanghelia a esuat in anul 1968 din cauza conditiilor meteorologice nevaforabile. A fost construita in 1942 si a apartinut magnatului grec Aristotele Onassis. Alaturi de Obelisc aceasta reprezinta unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Costinestiului.

Costinesti pe harta litoralului

Statiunea Costinesti este situata la jumatatea distantei dintre Mamaia si Vama Veche. Cazandu-va la vila noastra, va veti putea deplasa cu usurinta in oricare dintre celelalte statiuni. Daca nu dispuneti de o masina personala puteti folosi microbuzele care trec la intervaluri de aproximativ 15 minute, trenul sau autocarul.

Activitati in Costinesti

Exista o multime de lucruri pe care le puteti face in Costinesti. "Statiunea tineretului" este recunoscuta atat pentru viata de noapte din cluburi precum Disco Tineretului sau Disco Ring, dar si pentru multitudinea de moduri in care va puteti petrece timpul liber. Va invitam sa vizionati o galerie de imagini culese de pe internet:

Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti Activitati Costinesti
Site-ul apare in Directorul Kappa Director Web Turism - Hoteluri Megapedia Director